Lest: Tropenatt

1 des

 

Tittel: Tropenatt
Originaltittel: Kiss heaven goodbye
Forfatter: Tasmina Perry
Oversetter: Bente Eilertsen
Cappellen Damm 2011
Antall sider: 591

Under feiringen av avgangseksamen på en luksusøy i Bahamas, blir fire rike, unge studenter vitner til en hendelse som skal komme til å prege livene deres. I årene som følger går de hver sin vei, og opplever alle stor suksess – men hemmeligheten de bærer på lurer under overflaten.

Dette er enda en bok i Cappellen Damm sin Jordbær og Champagne serie. Det som kjennetegner disse bøkene er at det er tykke gode bøker som oser av glamour, rikdom og ikke minst intriger. For oss som likte chick lit bøker (og fremdeles liker chick lit bøker) når vi var i 20 årene så er dette bøker som passer oss perfekt når vi har rundet 30 år.

I denne boken møter vi skolevennene Miles, Alex, Grace og Sasha.  De feirer avgangseksamen på Angel Cay, en privat luksus øy i Bahamas, der oppdager de et lik som senere på natten forsvinner. Denne hendelsen blir dysset ned og fører til at disse fire mister kontakten. Selv Miles og Grace som er søsken. De gjør alle suksess på hver sin kant, Miles som eier av en rekke nattklubber og senere farens business imperium, Grace gifter seg med en Sør Amerikansk politiker, Alex blir rockestjerne og Sasha får sitt eget motehus. Hemmeligheten gnager i samvittigheten til alle og til slutt møtes de igjen på Angel Cay og under dramatiske omstendigheter blir det avslørt hva som skjedde med liket.

Boken er både spennende og facinerende. Den var svært vanskelig å legge fra seg, og jeg må si at av de tre bøkene som er utgitt i Jordbær og Champagne serien er dette foreløpig min favoritt!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: