Leses nå: Den hvite dronningen

5 okt

 

Tittel: Den hvite dronningen
Originaltittel: The White Queen
Forfatter: Philippa Gregory
Oversetter: Guro Dimmen
Bazar Forlag 2011
Antall sider: 412

Kjærlighet og tragedie i det engelske kongehus Storslått historie fra Rosekrigen om makt og intriger, om allianser og spill i kulissene, om kjærlighet og sterke familiebånd – og en dronning som gjør alt for å sikre sin familie. Den hvite dronningen er første bind i en trilogi om mektige kvinner under Rosekrigene (1455-1485). «Den nålevende dronningen av historiske kriminalromaner er Philippa Gregory. Hennes romaner er fylt av sterke, målbevisste kvinner som tar skjebnen i egne hender …» Financial Times «Dette er mesterlig fortalt og historisk skjønnlitteratur på sitt aller beste.» Romantic Times BOOKreviews
 

Jeg husker jeg leste Søstrene Boleyn av Phillippa Gregory i julen for noen få år siden. Det var en bok jeg ikke klarte å legge fra meg og jeg ble liggende å lese til langt utover natten selv om jeg visste jeg måtte opp grytidlig på morgenen med sønnen min som da bare var noen få måneder gammel. Historien til det engelske kongehuset er utrolig facinerenede, romantisk og brutal på en gang.

Jeg leste Bokelskerinnen sin anmeldelse av boken og ut i fra det hun skriver om boken så tror jeg denne er minst like bra som Søstrene Boleyn. Jeg gleder meg!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: