Dette leste jeg i August

10 sep

Det har allerede vært September i en god uke, jeg hadde egentlig planlagt en oppsummering av forrige måned den første i hver måned. September har vært hektisk så først nå kommer min oppsummering av August.

Eowyn Ivey sin fantastiske debutroman som utgis i Norge 12 September. Denne boken falt jeg pladask for og jeg er ganske sikker på at dette blir en av høstens favoritter. Selve settingen høres i grunn ikke spesielt spennende ut, men forfatteren skriver på en måte som får oss lesere til å leve oss helt inn i historien. Denne boken kan du også vinne dersom du deltar i giveaway’en på bloggen min. (Vinner trekkes 12/9)

Neste bok jeg leste var Ta vare på Mamma som er skrevet av den Sør-Koreanske forfatteren Shin Kyung-Sook dette er en bok som får deg til å tenke over forholdet til din egen familie, samtidig som den gir en flott skildring av livet i Korea. Jeg likte boken veldig godt!

Neste bok ut i August var den første boken i romanserien Sofia på Måkøya. Dette er også en bok jeg likte veldig godt. Jeg er veldig glad i å lese serieromaner og jeg blir spesielt glad når jeg finner en serieroman jeg liker så godt. Jeg har også intervjuet forfatteren bak serien her på bloggen min. Intervjuet kan du lese ved å trykke her.

Den neste boken jeg leste var Humlefangeren som er skrevet av forfatteren Janne S Drangsholt. Her møter vi norske Rakel som flytter til Tokyo for å studere, hun møter japaneren Saeki og blir dratt inn i ettervirkningene av terrorangrepet mot undergrunnen i Tokyo. En veldig bra bok som beskriver menneskelige relasjoner, hvordan det man tror er tilfeldigheter fletter menneskeskjebner sammen og ikke minst de psykiske ettervirkningene av et terrorangrep.

Deretter leste jeg bok nummer to i romanserien Sofia på Måkøya. Denne boken var på ingen måte noen dårligere bok enn den første i romanserien og jeg tror jeg er hekta!

Så var det på tide med litt krim og jeg leste Kretsen som er skrevet av journalisten Aleksandra Beverfjord. En spennende bok og jeg håper virkelig at Aleksandra Beverfjord vil skrive flere bøker.

Neste bok ut, Vi som aldri sa hore er skrevet av den svenske forfatteren Ronnie Sandahl. Dette var desverre en bok jeg ikke helt klarte å finne tråden i. Jeg har lest flere gode anmeldeser av boken så dette var nok rett og slett en historie som ikke helt klarte å fange meg. Boken er skrevet på nynorsk, men jeg har vanligvis ikke problemer med å lese bøker på nynorsk så det var nok heller ikke det som var grunnen til at jeg ikke likte boken.

Den neste boken jeg leste i August var Cassias Valg som er skrevet av forfatteren Ally Condie. Dette er en ungdomsroman, men jeg syntes ikke det gjorde noe for leseopplevelsen. En spennende og interresant bok. Jeg har også latt niesen min lese boken og hun likte den også veldig godt. Dette er første bok i en triologi og neste bok kommer ikke ut før til neste vår.

Den siste boken jeg leste i August var bok nr 6 i serien Annas Skjebne. Også en av mine favorittserier. Nå venter jeg spent på bok nr 7 i serien men den kommer ikke ut før litt senere i høst.

Jeg ser nå at jeg faktisk rakk å lese hele 9 bøker i løpet av August og det må jeg si meg ganske fornøyd med. Det har riktignok vært et par «lette» serieromaner innimellom, men med full jobb så må jeg si at jeg er fornøyd med å ha lest så mange bøker.

Hva har du lest i August?

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: