En smakebit på en Søndag #27 – Paradisøya

10 jul

Bloggen Flukten fra virkeligheten – en bokblogg har en ukentlig utfordring som heter «En smakebit på en Søndag» . Utfordringen går ut på at man hver Søndag åpner boken man leser i og finner et par setninger man kan tenke seg å dele med leserene, man skriver så en liten bloggpost som man legger link til hos Flukten fra virkeligheten. Nærmere beskrivelse av utfordringen finner du her. Hun samler alle bidragene til En smakebit på en Søndag slik at det blir enkelt å hoppe fra blogg til blogg for å se hva de andre bloggerene leser for øyeblikket. Kanskje man også får inspirasjon til en ny bok på leselisten?

Min smakebit er hentet fra boken jeg leser nå. Paradisøya av Jessica Ruston. Boken er nr en i serien Jordbær og Champagne fra Cappellen Damm. Jeg er nå ca halveis i boken og nyter hver side! Smakebiten er hentet fra side 131:

Begge snudde seg samtidig, to skyldbetyngede ansikter som stirret på mannen de hadde forrådt. Nicolo sto et par meter unna med en avis stukket under armen og en nytent sigarett halveis til munnen, og han stirret på dem. Eller, nærmere bestemt på hånden hennes. Hun hadde aldri sett en person i sjokk på den måten før, så full av vantro. Det var som om hjernen hans nektet å absorbere det øynene hans så. Alle nerveimpulser var som frosset for å beskytte han fra det grusomme sjokket.

Hvis du vil lese flere smakebiter bør du ta en tur innom Flukten fra virkeligheten.

 

Reklamer

Én kommentar to “En smakebit på en Søndag #27 – Paradisøya”

  1. Ladybug juli 10, 2011 kl. 5:57 pm #

    Så hyggelig å ha deg med!

    Det hørtes ut som den mannen akkurat fikk hjertet sitt knust. Et veldig idyllisk omslag 🙂 Jeg er spent på å høre hva du mener om boken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: