Leses nå: Paradisøya

8 jul

Tittel: Paradisøya

Originaltittel: Luxury

Forfatter: Jessica Ruston

Oversetter: Anne Maria Røe

Cappellen Damm 2011

Antall sider: 480

Maryanne knuser kjærestens hjerte når hun forelsker seg i hans beste venn, Logan. Men selv om Logan går seirende ut av trekantforholdet, kan man ikke kapre både drømmekvinnen og drømmejobben – og leve et liv i luksus – uten å skaffe seg noen fiender på veien.

Nicolo, mannen som ble forlatt, bestemmer seg tidlig for å ta hevn. I årevis venter han bare på å finne det rette øyeblikket til å knuse Maryanne og Logans voksende imperium.

Muligheten byr seg når Logan vil oppfylle sin gamle guttedrøm: Han bygger et fantastisk luksushotell på en paradisøy – kun for de eksepsjonelt rike og glamorøse.

Det er ikke mer enn en uke siden jeg leste dette innlegget i bloggen Forlagsliv. Jeg tenkte da at dette er en bok jeg må lese og da jeg så den i bokhylla på Rimi dagen etter havnet den i handlevognen. Boken er første bok i serien «Jordbær og Champagne». «Jordbær og Champagne» er en helt ny serie fra Cappellen Damm og beskrives på bloggen deres slik: «En idémyldring førte til et ønske om en serie med stilfulle, elegante underholdningsromaner for damer-som-ikke-lenger-er-i-begynnelsen-av-tjueårene-men-som-ikke-er-kjerringer-heller, fulle av intriger, eleganse, skandaler og glamour. Litt Frustrerte fruer, litt Dynastiet (dog i moderne form), litt Sex og singelliv.» Dette er helt klart en serie jeg skal følge med på!

Det er et par dager siden jeg begynte på boken og den har allerede gitt hva den lover, rikdom, luksus og intriger. I love it! Jeg kjenner jeg er veldig glad for at boken har hele 480 sider, for jeg tror jeg kommer til å nyte hver eneste en av dem! Neste bok i serien kommer i September og jeg kommer garantert til å kjøpe den også!

Har du lest Paradisøya eller skal du lese den?

Reklamer

Én kommentar to “Leses nå: Paradisøya”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Hva skal du lese? Uke 29 « leserommet - juli 18, 2011

    […] forrige uke leste jeg boken Paradisøya av Jessica Ruston. Jeg hadde store planer om å begynne på [geim] av Anders de la Motte i tillegg, men det ble en […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: